Ex On The Beach

Ex On The Beach is back! A group of hot singles are about to have their dream holiday ruined as one by one their exes arrive to spoil the party! Hatred, fights, tears, drama and emotion!
  • Ex On The Beach #501

   501

   "Ex on the Beach All Stars". Gaz fristes af Jemma, de gamle rivaler Bear og Jordan kæmper om Chloe... Olivia og Liam har fundet kærligheden, men når de første ekser dukker op, får det katastrofale følger.

  • Ex On The Beach #502

   502

   Jemma bliver fortvivlet, når den næste eks dukker op, og Jemma er ikke den eneste, der er nervøs for ankomsten. Bear kommer ingen vegne med Chloe, men da spændinger koger over en dramatisk aften, griner Bear sidst og bedst.

  • Ex On The Beach #503

   503

   Strandens femte ankomst skaber kaos for Jemma. Den nye fiinder straks Jemmas eks Hawley, og pigerne rotter sig sammen. Kayleigh får en overraskelse, da hendes eks kommer, og dramatikken rammer hele huset.

  • Ex On The Beach #504

   504

   Stemningen er anspændt i huset, da det går hedt til mellem Holly og Hawley, men da den sjette eks kommer, går det helt skævt. Flirt og uopklarede affærer fører til dramatik for alle og tårer for Holly.

  • Ex On The Beach #505

   505

   Gemma og Hawley renser endelig luften, Charlotte laver en scene med Bear, og Olivia tvinges til at afsløre sandheden for Lillie. Da den næste eks dukker op, kommer kløerne frem mellem Gemma og Holly. Intet går som planlagt...

  • Ex On The Beach #506

   Ex On The Beach

   Bear og Hawley slås om Lillie, men der er uopklarede affærer med hendes eks Gaz. Noget afsløres for Charlotte, da hun går på date, men da den næste eks dukker op, bliver forrvirringen stor, og aftenen får en overraskende slutning.

  • Ex On The Beach #507

   Ex On The Beach

   Alle prøver at lægge dramatikken til siden, men det er umuligt at få en rolig aften. Lillie kommer tættere på Bear, Charlotte kæmper og Jemma når kogepunktet. Tårer før sengetid endnu en gang, når den næste eks dukker op.

  • Ex On The Beach #508

   Ex On The Beach

   Når den næste eks dukker op, vrides kniven om i såret på en af husets beboere. En anden nyankommen skaber intriger, og de andre må huske at forventede det uventede.

  • Ex On The Beach #509

   509

   Bear leder stadig efter kærlighed, men den næste eks skaber kaos og forvirring. For nogle går det hedt for sig, men selv en gammel glød kan flamme op. Lillie håber på at få det sjovt, men terrortabletten skaber dramatik.

  • Ex On The Beach #510

   510

   Det er den sidste dag i villaen og slutningen nærmer sig for All Stars, men der er nogle låse tråde. Endnu en eks ankommer, og der er tårer, men vil nogen finde kærlighed og forlade villaen lykkelig?