16 and Pregnant

I MTVs show '16 and Pregnant' får vi et unikt og seriøst indblik i gravide teenageres ekstremt udfordrende liv. Der findes få emner så kontroversielle som dette. Unge piger, der pludselig skal tage voksent ansvar for et lille barn - imens de selv er midt i deres egen barndom. Teenagegraviditet har i Danmark igennem de seneste par år været på alles læber på grund af et vist TV-program. Fokus i dette show har dog sjældent været rettet særligt seriøst på de alvorlige dilemmaer, som disse unge piger må kæmpe sig igennem. I '16 and Pregnant' følger vi i hvert program en teenage pige i en periode på 5-7 måneder imens hun må navigere sig igennem en teenagers problematiske opvækst, vokseværkets smerter og ungdommens oprør; samtidig med at hun er gravid. Hver historie giver et unikt indblik i de udfordringer disse piger må overkomme; ægteskab, adoption, religion, sladder, økonomi, eksamener, arbejde og samliv. Stillet overfor alle disse problemer må pigerne ofre deres teenagehverdag og gymnasietid. Men der er optimisme at spore blandt dem; de er dedikerede til at få deres liv til at fungere under disse umulige vilkår og få deres hverdag til at hænge sammen - for deres egen og børnenes skyld.
  • 16 and Pregnant #101

   Maci

   Før hun fandt ud af, at hun var gravid, var Maci en superelev fra Chattanooga, Tenessee. Da hendes kæreste Ryan ikke viser nogen interesse for at hjælpe, skal Maci finde ud af, om deres forhold kan overleve, eller om hun står alene med udfordringerne.

  • 16 and Pregnant #102

   Farrah

   Farrah er en populær leder af heppekoret fra Council Bluffs i Iowa, men da hendes venner begynder at sladre om, at hun skal være alenemor, opgiver hun interessen for high school og begynder at tilbringe alt for meget tid med sin kommanderende mor.

  • 16 and Pregnant #103

   Amber

   Amber er en partypige fra Anderson, Indiana. Hun havde aldrig forestillet sig, at hun skulle tilbringe sit sidste skoleår med at flytte ind hos sin velmenende, men umodne kæreste Gary. Med en baby på vej, skal de klare forpligtelserne på et teenagebudget.

  • 16 and Pregnant #104

   Ebony

   Som militær entusiast fra Colorado Springs, sælger Ebony sin ROTC-uniform for at købe graviditetstøj. Hun og hendes kæreste Josh havde planlagt at melde sig til luftvåbenet, men både det og deres eksamen bliver måske forpurret af en ny baby.

  • 16 and Pregnant #105

   Whitney

   Sydstatsskønheden Whitney er fra den lille by Georgia, og hun er familiens baby. Men da hendes mor også er gravid, bliver huset hurtigt overfyldt, og Whitney og hendes kæreste Weston må finde en måde at flytte ud og blive deres egen familie.

  • 16 and Pregnant #106

   Catelynn

   16-årige Catelynn er fra en lille by i Michigan, og hun er den fornuftige i en ellers temmelig temperamentsfuld familie. Med støtte fra sin kæreste Tyler tager hun en stor beslutning og forfølger tanken om adoption uden hendes forældres tilladelse.