16 and Pregnant

I MTVs show '16 and Pregnant' får vi et unikt og seriøst indblik i gravide teenageres ekstremt udfordrende liv. Der findes få emner så kontroversielle som dette. Unge piger, der pludselig skal tage voksent ansvar for et lille barn - imens de selv er midt i deres egen barndom. Teenagegraviditet har i Danmark igennem de seneste par år været på alles læber på grund af et vist TV-program. Fokus i dette show har dog sjældent været rettet særligt seriøst på de alvorlige dilemmaer, som disse unge piger må kæmpe sig igennem. I '16 and Pregnant' følger vi i hvert program en teenage pige i en periode på 5-7 måneder imens hun må navigere sig igennem en teenagers problematiske opvækst, vokseværkets smerter og ungdommens oprør; samtidig med at hun er gravid. Hver historie giver et unikt indblik i de udfordringer disse piger må overkomme; ægteskab, adoption, religion, sladder, økonomi, eksamener, arbejde og samliv. Stillet overfor alle disse problemer må pigerne ofre deres teenagehverdag og gymnasietid. Men der er optimisme at spore blandt dem; de er dedikerede til at få deres liv til at fungere under disse umulige vilkår og få deres hverdag til at hænge sammen - for deres egen og børnenes skyld.
  • Where Are They Now? Part 3

   Indhent det forsømte med pigerne fra tredje sæson af “16 and Pregnant” og find ud af, hvem der er blevet forlovet, hvem der har slået op og hvis familier, der har ligget i krig med hinanden siden kameraerne blev slukket.

  • Life after Labor

   Dr. Drew er vært for en følelsesladet finale med de 9 teenagemødre. Brooke, Felicia, Emily, Markai, Aubrey, Christinna, Kayla, Megan og Ashley samles med deres kærester og forældre og taler om de problemer, de går i møde.

  • Adoption Special

   Dr. Drew går i dybden og lytter til adoptionshistorier fra Teen Moms Catelynn og Tyler og 16 and Pregnants Ashley.

  • Life after Labor

   I den store sæsonfinale mødes alle de unge mødre fra "16 & Pregnant" for første gang foran et kamera.

  • Unseen Moments

   Dr. Drew er vært for et kig på de øjeblikke, vi aldrig så med pigerne fra den her sæson af 16 and Pregnant.

  • Life After Labor 4

   Dr. Drew er vært for en følelsesladet finale, hvor de 10 teenagemødre deler scenen med deres kærester og forældre og taler om de problemer, de står over for.

  • Unseen Moments

   I dette særafsnit ser vi aldrig tidligere vist materiale fra den første sæson af "16 & Pregnant".

  • Unseen Moments 3

   Dr. Drew er vært for en række eksklusive øjeblikke, som vi aldrig så med pigerne i denne sæson af 16 and Pregnant.

  • Where Are They Now 2

   Et dybdeborende kig på alt, der er sket for pigerne, siden kameraerne blev slukket i den forrige sæson af 16 and Pregnant.

  • Where Are They Now?

   Et dybdeborende blik på alt, der er sket siden kameraerne blev slukket for pigerne fra de to første sæsoner af 16 and Pregnant.