Teen Mom OG

I 16 & Pregnant var de vordende mødre. Følg Farrah, Maci, Amber og Catelynn og få et indblik i de udfordringer, de møder som nybagte mødre.
  • Teen Mom OG #714

   Choose Your Path

   Tyler har svært ved at styre forretningen og passe Nova alene. Maci er i træning for at deltage i et andet program. Amber gør børneværelset klar, mens Gary får resultatet på faderskabstesten. Chefproducer Morgan taler med Farrah.

  • Teen Mom OG #715

   Keep Chugging Away

   Amber tager Leah med på ferie til Florida. Taylor tager Bentley med på drengetur til Jacksonville for at besøge deres nye tøjpakhus. Mackenzie starter på college og taler om børn med Ryan. Tyler og Nova besøger Catelynn på behandlingshjemmet.

  • Teen Mom OG #716

   Friends in Need

   Amber er sur på Gary og Kristina over, at de har sagt, hun er en dårlig mor. Tyler har svært ved at drive tøjfirmaet, mens hans far og kone er på afvænning. Maci besøger Catelynn på behandlingscentret.

  • Teen Mom OG #717

   Time Will Tell

   Maci og Taylor mødes med en adoptionsrådgiver. Tyler og hans Amber har en følelsesladet genforening med Butch, når de besøger ham i fængslet. Amber rådgiver sin kusine, Krystal. Mackenzie og Ryan har en stor nyhed.

  • Teen Mom OG #718

   One Life to Live

   Bentley fortæller Maci, at Ryan og Mackenzie skal have et barn. Amber bliver såre, da Leah vælger at sove hos en veninde i stedet for at se hende. Catelynn kommer hjem, men lader sig indlægge igen.