Teen Mom OG

I 16 & Pregnant var de vordende mødre. Følg Farrah, Maci, Amber og Catelynn og få et indblik i de udfordringer, de møder som nybagte mødre.
  • Teen Mom OG #707

   Runways, Rehab, and Retail

   Amber optræder offentligt for første gang med sin nye kæreste. Tyler har det svært med Butchs stofmisbrug. Farrah og Sophia er modeller til New Yorks modeuge. Maci og Taylor tager det næste skridt med deres tøjkollektion. Ryan fortsætter med at være stoff

  • Teen Mom OG #708

   Teen Mom OG

   Catelynn dropper prævention uden at fortælle det til Tyler. Farrah tager på en familieferie til Italien. Ryan og Mackenzie holder en fælles polterabend. Maci finder ud af, at Tyler ikke er inviteret til brylluppet. Amber finder ud af, at hun er gravid.

  • Teen Mom OG #709

   Teen Mom OG

   Farrah hjælper Michael med at planlægge sit frieri. Catelynn bliver nervøs over en fotooptagelse, og Tyler er overvældet med istandsættelse af huset og den nye tøjkollektion. Maci og Taylor fejrer etårsbryllupdag, og Amber er lykkelig for at være gravid.

  • Teen Mom OG #710

   Teen Mom OG

   Amber chokerer hele familien, da hun afslører, at hun er gravid. Bentley fylder ni år, og Maci lader ham tilbringe noget tid med Ryan. Deb prøver at overtale Sophia til at komme til sit bryllup. Catelynn fjernede sin prævention i smug og har en stor overr

  • Teen Mom OG #711

   Unconfuse Your Brain

   Amber og Andrew kommer op at skændes. Ryan bliver rasende på Maci, da hun kommer for sent til slik eller ballade. Farrah bliver chokeret, da hun finder ud af, hvem Deb har inviteret til sit bryllup. Catelynn overrasker familien med sin graviditet.

  • Teen Mom OG #712

   I'm Beautiful, I'm Smart, I'm Strong

   Amber har en stor nyhed til Leah. Farrah får presset produceren til at forære hende en vaginalforyngelse. Catelynn har lidt kvalitetstid med Nova, mens Tyler bliver følelsesladet, da han afleverer Butch til afvænning. Maci og Taylor tager til Ryan og Mack

  • Teen Mom OG #713

   I'm Beautiful, I'm Smart, I'm Strong

   Amber tilbringer kvalitetstid med Leah, mens Gary tager en faderskabstest for at finde ud af, om Jody er hans far. Maci taler med en læge om sin lidelse polycystisk ovariesyndrom. Chefproduceren Morgan tager til Austin for at tale med Farrah.

  • Teen Mom OG #714

   Choose Your Path

   Tyler har svært ved at styre forretningen og passe Nova alene. Maci er i træning for at deltage i et andet program. Amber gør børneværelset klar, mens Gary får resultatet på faderskabstesten. Chefproducer Morgan taler med Farrah.

  • Teen Mom OG #715

   Keep Chugging Away

   Amber tager Leah med på ferie til Florida. Taylor tager Bentley med på drengetur til Jacksonville for at besøge deres nye tøjpakhus. Mackenzie starter på college og taler om børn med Ryan. Tyler og Nova besøger Catelynn på behandlingshjemmet.

  • Teen Mom OG #716

   Friends in Need

   Amber er sur på Gary og Kristina over, at de har sagt, hun er en dårlig mor. Tyler har svært ved at drive tøjfirmaet, mens hans far og kone er på afvænning. Maci besøger Catelynn på behandlingscentret.

  • Teen Mom OG #717

   Time Will Tell

   Maci og Taylor mødes med en adoptionsrådgiver. Tyler og hans Amber har en følelsesladet genforening med Butch, når de besøger ham i fængslet. Amber rådgiver sin kusine, Krystal. Mackenzie og Ryan har en stor nyhed.

  • Teen Mom OG #718

   One Life to Live

   Bentley fortæller Maci, at Ryan og Mackenzie skal have et barn. Amber bliver såre, da Leah vælger at sove hos en veninde i stedet for at se hende. Catelynn kommer hjem, men lader sig indlægge igen.