Teen Mom OG

I 16 & Pregnant var de vordende mødre. Følg Farrah, Maci, Amber og Catelynn og få et indblik i de udfordringer, de møder som nybagte mødre.
  • Teen Mom OG #726

   Roll with the Punches

   Amber rejser til LA til et bokse-event for velgørenhed, og Andrew motiverer hende til at gå op i ringen. Maci tager alle børnen til Texas for at besøge Taylors familie. Catelynn begynder at arbejde på sit ægteskab til Tyler.

  • Teen Mom OG #727

   I Choose You

   Catelynn og Tyler fejrer deres nye babys køn, men planlægger stadig at bo adskilt for at arbejde på deres ægteskab. Amber kæmper stadig med sin depression, mens Gary bliver steriliseret. Cheyenne rejser til Michigan

  • Teen Mom OG #728

   Modern Families

   Mackenzie og Ryan får deres første barn, og Maci vil sikre sig, at alle børnene får en stor, lykkelig, sammenbragt familie. Bristol føler sig skyldig over Tripps forværrede forhold til Dakota efter skilsmissen. Amber og Kristina allierer sig.

  • Teen Mom OG #729

   Mixed Feelings

   Gary finder endelig sin far, mens Andrew prøver at hjælpe Amber med sin depression. Cory bliver jaloux, da Cheyenne får opmærksomhed af en ekskæreste. Tyler er ivrig efter at starte prøveseparationen, men Cate grubler over, om han vil skilles bagefter.

  • Teen Mom OG #730

   Eye to Eye

   Catelynn besøger Amber, og da hun vender hjem, flytter Tyler ud for at starte prøveseparationen. Bristol får råd af en PTSD-rådgiver. Cheyenne og Cory er sammen, og Maci mødes med Jen og Larry for at lægge en plan for Ryans hjemkomst.