Teen Mom OG #706

Amber er helt færdig med Matt og begynder at date en ny fyr. Farrah besøger Omaha og Sophia udtrykker sin uvilje mod Debs forlovede, David. Taylor overrasker Maci med en skydivingtur. Catelynn og Tyler ser endelig Carly.
  • Teen Mom OG #701

   Icing on a Cake of Lies

   Amber mister fatningen over for Ryans kone. Maci vil have, at Ryan afslutter sin afvænning, før han må se Bentley. Catelynn bekymrer sig for Tylers far, Butch, som er prøveløsladt. Farrah fejrer sin fødselsdag i New York, mens Amber aflyser sin forlovelse

  • Teen Mom OG #702

   This Is Gonna End Badly

   Amber læner sig op ad familien, mens hun finder ud af, hvad hun skal gøre med Matt. Ryan afslutter sin afvænning tidligt og forlanger at se Bentley. Catelynn er urolig for, at hun får en fødselsdepression, hvis hun bliver gravid igen. Farrah leder efter e

  • Teen Mom OG #703

   Too Shady

   Farrah tager på en pigetur til Las Vegas, og hendes ekskæreste Simon dukker op. Catelynn og Tyler skynder sig for at gøre alt klar til lanceringen af deres børnetøjskollektion. Maci lader Bentley se Ryan på fars dag, mens Amber smider Matt ud.

  • Teen Mom OG #704

   System Overload

   Farrah tager på en pigetur til Las Vegas, og hendes ekskæreste Simon dukker op. Catelynn og Tyler skynder sig for at gøre alt klar til lanceringen af deres børnetøjskollektion. Maci lader Bentley se Ryan på fars dag, mens Amber smider Matt ud.

  • Teen Mom OG #705

   High Hopes

   Farrah planlægger en familietur til Italien. Bentley starter i 3. klasse og Maci vil stadig holde ham væk fra Ryan, indtil han har taget en narkotest. Amber er deprimeret, efter hun slog op med Matt. Catelynn og Tyler får endelig en dato, hvor de må besøg

  • Teen Mom OG #706

   What a Ride

   Amber er helt færdig med Matt og begynder at date en ny fyr. Farrah besøger Omaha og Sophia udtrykker sin uvilje mod Debs forlovede, David. Taylor overrasker Maci med en skydivingtur. Catelynn og Tyler ser endelig Carly.

  • Teen Mom OG #707

   Runways, Rehab, and Retail

   Amber optræder offentligt for første gang med sin nye kæreste. Tyler har det svært med Butchs stofmisbrug. Farrah og Sophia er modeller til New Yorks modeuge. Maci og Taylor tager det næste skridt med deres tøjkollektion. Ryan fortsætter med at være stoff

  • Teen Mom OG #708

   Teen Mom OG

   Catelynn dropper prævention uden at fortælle det til Tyler. Farrah tager på en familieferie til Italien. Ryan og Mackenzie holder en fælles polterabend. Maci finder ud af, at Tyler ikke er inviteret til brylluppet. Amber finder ud af, at hun er gravid.

  • Teen Mom OG #709

   Teen Mom OG

   Farrah hjælper Michael med at planlægge sit frieri. Catelynn bliver nervøs over en fotooptagelse, og Tyler er overvældet med istandsættelse af huset og den nye tøjkollektion. Maci og Taylor fejrer etårsbryllupdag, og Amber er lykkelig for at være gravid.

  • Teen Mom OG #710

   Teen Mom OG

   Amber chokerer hele familien, da hun afslører, at hun er gravid. Bentley fylder ni år, og Maci lader ham tilbringe noget tid med Ryan. Deb prøver at overtale Sophia til at komme til sit bryllup. Catelynn fjernede sin prævention i smug og har en stor overr

  • Teen Mom OG #711

   Unconfuse Your Brain

   Amber og Andrew kommer op at skændes. Ryan bliver rasende på Maci, da hun kommer for sent til slik eller ballade. Farrah bliver chokeret, da hun finder ud af, hvem Deb har inviteret til sit bryllup. Catelynn overrasker familien med sin graviditet.

  • Teen Mom OG #712

   I'm Beautiful, I'm Smart, I'm Strong

   Amber har en stor nyhed til Leah. Farrah får presset produceren til at forære hende en vaginalforyngelse. Catelynn har lidt kvalitetstid med Nova, mens Tyler bliver følelsesladet, da han afleverer Butch til afvænning. Maci og Taylor tager til Ryan og Mack

  • Teen Mom OG #713

   I'm Beautiful, I'm Smart, I'm Strong

   Amber tilbringer kvalitetstid med Leah, mens Gary tager en faderskabstest for at finde ud af, om Jody er hans far. Maci taler med en læge om sin lidelse polycystisk ovariesyndrom. Chefproduceren Morgan tager til Austin for at tale med Farrah.

  • Teen Mom OG #714

   Choose Your Path

   Tyler har svært ved at styre forretningen og passe Nova alene. Maci er i træning for at deltage i et andet program. Amber gør børneværelset klar, mens Gary får resultatet på faderskabstesten. Chefproducer Morgan taler med Farrah.

  • Teen Mom OG #715

   Keep Chugging Away

   Amber tager Leah med på ferie til Florida. Taylor tager Bentley med på drengetur til Jacksonville for at besøge deres nye tøjpakhus. Mackenzie starter på college og taler om børn med Ryan. Tyler og Nova besøger Catelynn på behandlingshjemmet.

  • Teen Mom OG #716

   Friends in Need

   Amber er sur på Gary og Kristina over, at de har sagt, hun er en dårlig mor. Tyler har svært ved at drive tøjfirmaet, mens hans far og kone er på afvænning. Maci besøger Catelynn på behandlingscentret.

  • Teen Mom OG #717

   Time Will Tell

   Maci og Taylor mødes med en adoptionsrådgiver. Tyler og hans Amber har en følelsesladet genforening med Butch, når de besøger ham i fængslet. Amber rådgiver sin kusine, Krystal. Mackenzie og Ryan har en stor nyhed.

  • Teen Mom OG #718

   One Life to Live

   Bentley fortæller Maci, at Ryan og Mackenzie skal have et barn. Amber bliver såre, da Leah vælger at sove hos en veninde i stedet for at se hende. Catelynn kommer hjem, men lader sig indlægge igen.

  • Teen Mom OG #719

   Welcome to the Family

   Bristol vender hjem efter en weekend og har et stort skænderi med sin mand. Cheyenne og Corys nære forældreforhold skaber problemer med Cheyennes fyr Zach. Amber føder sin søn James.

  • Teen Mom OG #720

   Unconditional Love

   Cheyennes far finder ud af, at hendes fyr, Zach, bor sammen med hende. Maci har et akavet møde med Ryans mor, Jen, og Amber indser, at hun stadig kæmper med sin depression.

  • Teen Mom OG #721

   Suns out, Buns out

   Bristol prøver at være positiv, efter Dakota flytter alle sine ting ind i gæsteværelset, og Cheyenne laver en scene til familiens grillfest og flipper skråt på sin fyr Zach. Amber tager til LA i en måned.

  • Teen Mom OG #722

   Making Amends

   Bristol lader Tripp tage til Alaska med sin far, Levi. Catelynn og Tyler besøger Butch på afvænning på forsoningsstadiet. Gary og Kristina tager Leah med til LA for at besøge Amber. Maci finder ud af, at Ryan blev anholdt.

  • Teen Mom OG #723

   Mama Bear

   Catelynn finder ud af, at Tylers søster, Amber, har hærget deres gamle hus. Ambers bror rejser til LA for at møde baby James. Cheyenne og Cory venter på resultatet af Ryders lægebesøg om hendes genetiske sygdom, VLCAD.

  • Teen Mom OG #724

   Tilbage til start

   Catelynn og Tyler fejrer Carlys fødselsdag, som de bortadopterede for ni år siden, og får en skuffende nyhed. Bentley starter i 4. klasse, mens Jen og Jerry er lettede over, at Ryan skal på afvænning igen.

  • Teen Mom OG #725

   New G's Meet the Old G's

   Alle mødrene flyver til New York til presseugen, og det er første gang, at Amber, Maci og Catelynn møder Cheyenne og Bristol. Tyler besøger Butch i hans nye afholdshjem i Austin.

  • Teen Mom OG #726

   Roll with the Punches

   Amber rejser til LA til et bokse-event for velgørenhed, og Andrew motiverer hende til at gå op i ringen. Maci tager alle børnen til Texas for at besøge Taylors familie. Catelynn begynder at arbejde på sit ægteskab til Tyler.

  • Teen Mom OG #727

   I Choose You

   Catelynn og Tyler fejrer deres nye babys køn, men planlægger stadig at bo adskilt for at arbejde på deres ægteskab. Amber kæmper stadig med sin depression, mens Gary bliver steriliseret. Cheyenne rejser til Michigan

  • Teen Mom OG #728

   Modern Families

   Mackenzie og Ryan får deres første barn, og Maci vil sikre sig, at alle børnene får en stor, lykkelig, sammenbragt familie. Bristol føler sig skyldig over Tripps forværrede forhold til Dakota efter skilsmissen. Amber og Kristina allierer sig.

  • Teen Mom OG #729

   Mixed Feelings

   Gary finder endelig sin far, mens Andrew prøver at hjælpe Amber med sin depression. Cory bliver jaloux, da Cheyenne får opmærksomhed af en ekskæreste. Tyler er ivrig efter at starte prøveseparationen, men Cate grubler over, om han vil skilles bagefter.

  • Teen Mom OG #730

   Eye to Eye

   Catelynn besøger Amber, og da hun vender hjem, flytter Tyler ud for at starte prøveseparationen. Bristol får råd af en PTSD-rådgiver. Cheyenne og Cory er sammen, og Maci mødes med Jen og Larry for at lægge en plan for Ryans hjemkomst.