Fired by Mum and Dad

For at finde ud af, hvorfor deres børn ikke kan finde et job, går deres forældre undercover og følger dem i et drømmejob, som MTV giver dem. Hvis deres arbejdssky børn ikke gør det godt nok, mister de forældrenes hjælp.
  • Fired by Mum and Dad #101

   Robyn

   Robyn er blevet fyret fra 30 job, så da hun får et job i en skønhedssalon, går bølgerne højt. Da chefen finder ud af, at hun har ødelagt firmaets ejendom og bandet ad kunderne, inviterer han hendes forældre til at se på beviserne.

  • Fired by Mum and Dad #102

   Molly

   Molly giver altid op, men så får hun sit drømmejob: At booke fotomodeller. Men kan hun tale sig ud af at have ødelagt en casting, eller ødelægger hun sit livs chance og blive fyret af sine forældre?

  • Fired by Mum and Dad #103

   Emily

   Emily drømmer om at blive skuespiller, og får job i en forlystelsespark, men cheferne bliver frustrerede over, at hun altid vil være midtpunkt. Kan hun tage sig sammen, eller går hun glip af sit livs chance og bliver fyret af sine forældre?

  • Fired by Mum and Dad #104

   Antonio

   Antonio har det svært med autoriteter og får udløb for det ved at bokse. Hans mor bliver glad, da han får job som festplanlægger, men bliver rasende, da hun ser hans opførsel. Kan han gøre det godt igen ved at arrangere århundredets fest?

  • Fired by Mum and Dad #105

   Jasmine

   Jasmine lever godt og behøver ikke arbejde, men hendes driverliv driver hendes forældre til vanvid. Da hun får job i et modehus, griber hun chancen, men det varer ikke længe, før hendes forældre bliver indkaldt.

  • Fired by Mum and Dad #106

   Jodie

   Festaben Jodie får drømmejobbet hos Sothebys, men fra det øjeblik hun møder chefen, går alting skævt. Hun tror alligevel, at hun får jobben, men da hun går ind i mødelokalet, bliver hun mødt at sine forældres rasende blik.

  • Fired by Mum and Dad #107

   Joe

   Joe har fået en sidste chance af sine forældre. Han får job i et eventfirma, men da han tømmer den halve bar til en fest, bliver forældrene indkaldt. Kan han gøre det godt igen ved at arrangere et stort sommerbal med Little Mix?

  • Fired by Mum and Dad #108

   Todd

   Todds velhavende venner finansierer hans luksuriøse livsstil, så da han får et job, bliver hans forældre lykkelige. Men han kvajer sig ved at bage på sin mentor og fornærme sine kolleger. Bliver han fyret af mor og far?