Car Crash Couples

Car Crash Couples er et nyt datingprogram, hvor fire par sætter deres forhold på prøve i et racerløb igennem Europa med risikable veje og daglige udfordringer.
  • Car Crash Couples #101

   101

   Løbet starter i Storbritannien. Fire par, med hver deres forholdsproblemer (et af parrene har ikke kendt hinanden før), skal finde vejen til målet uden GPS. Bølgerne går højt, men hvem vinder?

  • Car Crash Couples #102

   102

   Racerløbet krydser kanalen til Amsterdam. Hunter kommer ud på dybt vand med Steph. Og helvede bryder løs, da Rob afslører, at Hunter ikke kun har øjne for Stephanie... Er konkurrencen blevet for meget for dem allerede?

  • Car Crash Couples #103

   103

   Racerløbet fortsætter og man begynder at se sprækkerne i lakken. Stephanie og Hunter prøver så godt de kan at reparere skaderne. Da de kommer til Tyskland, begynder Joey og Frida at arbejde som et hold. Er det starten på en ny romance?

  • Car Crash Couples #104

   104

   Parrene vågner i Tyskland og problemerne i gruppen fortsætter. Udfordringen i Schweiz driver nogle af parrene over bristepunktet. Hunter og Stephs forhold er næsten løbet tørt for benzin, kan de komme tilbage på rette kurs?

  • Car Crash Couples #105

   105

   Halvvejs gennem EU-racerløbet blev det for meget for Hunter og Steph. Med kun tre par tilbage, er spændingen helt i top, da Frida knuser Joeys hjerte og fester i Milano. En overraskende passager konkurrerer om at nå i mål i Monte Carlo.

  • Car Crash Couples #106

   106

   Parrene vågner op i glamourøse Monte Carlo og et nyt par ankommer og skaber ravage - Geordie Shores Holly og Kyle! Da holdene endelig kommer til den franske by Arles, bryder helvede løs, da Fridas intentioner med Kyle afsløres.

  • Car Crash Couples #107

   107

   Efter al postyret i Frankrig starter racerløbet igen med meget spænding i luften. Nykommerne Holly og Kyle nægter at tro, hvad de har begivet sig ud på - de tog med i løbet for at flygte fra dramatikken og arbejde på deres venskab.

  • Car Crash Couples #108

   108

   Parrene ankommer til Paris, men er der nok kærlighed i luften til at Clayton vil åbne sig for Alex? Vil Rob fri? Vil ekserne Holly og Kyle og single Joey og Frida skilles som venner? Og hvem bliver kåret til "THE ULTIMATE CAR CRASH COUPLE"?