Geordie Shore Birthday Special

Den ultimative Geordie-fest begynder nu, når verdens mest berømte geordier genforenes med deres tidligere bofæller og er klar til at fejre 5 år med den episke serie.
  • Geordie Shore Birthday Special #101

   101

   Geordierne er tilbage på femårsdagen. Vi ser tårer, når bekendte ansigter vender tilbage, og Anna overrasker slænget med deres hidtil største udfordring. Og hvem får lov at bære kronen til sidst?

  • Geordie Shore Birthday Special #102

   102

   Da to ansigter mere dukker op, spidser konkurrencen til. Hvem vinder: Aaron og Marnie eller Chloe og Marty? Gary viser sin interesse for Charlotte, men måske er alle ikke glade på deres vegne?

  • Geordie Shore Birthday Special #103

   103

   Anna er rasende efter at have set nogle pinlige klip. To tidligere medvirkende bliver kastet ind, og Marty ødelægger stemningen. Gary gør alt for Charlotte, når de dater.

  • Geordie Shore Birthday Special #104

   104

   Hollys drøm går i opfyldelse, da en person fra før dukker op, men hvordan vil resten af familien reagere? Charlottes team lover to sabotere Garys team som hævn, men lykkes det for dem eller giver planen bagslag?

  • Geordie Shore Birthday Special #105

   105

   Scotty T er tilbage og det kører for vildt i huset. En S&M-aften på jobbet får Charlottes team til at føle sig liderlige. Nogle begår en stor fejl, som tvinger Gary til at forlade huset. Er alt forbi for ham og Charlotte?!

  • Geordie Shore Birthday Special #106

   106

   Det er sæsonfinale, men uden Gaz og en ulykkelig Charlotte skal begge hold finde nye ledere. Anna har en overraskelse, men hvem har vundet konkurrencen? Vil Gaz og Charlottes forhold overleve? Det bliver en tårevædet afsked.