Teen Mom UK

Teen Mom UK er tilbage med en eksplosiv femte sæson. Se med, når de fem fyrige mødre skal balancere forhold, babyer, karrierer, drama, kærlighed og tab.
  • Teen Mom UK #501

   Starting Over

   Splinterny TMUK. Megan sluger sin stolthed, da hun tilbringer en dag med Dylan og hans nye kæreste. Sassi og Darren slår op. Der er bryllupsklokker i Ambers liv. Shannon får sit eksamensresultat. Chloe får job på Jordans arbejde.

  • Teen Mom UK #502

   Love and Loss

   Amber fortæller Ste om sin nye mand. Sassi møder mere modgang og må opgive sit hjem. Chloe fortvivler, da Jordans opførsel bliver endnu værre. Shannon gennemgår Charlies mobil. En knusende nyhed bringer Dylan og Megan sammen.

  • Teen Mom UK #503

   New experiences

   Hold fast, for Mia vender tilbage til Teen Mom UK! Chloe gør oprør i London, Sassi har svært ved at bo hjemme igen, og Megan konfronterer sine følelser. Shannon og Charlie bliver seriøse og ser på huse, mens Amber sover på gaden.

  • Teen Mom UK #504

   Sol, hav, tårer og frygt i denne uges TMUK. Amber tager på pigeferie, der er flere dårlige nyheder for Sassi, som mister sit job. Shannon rammer en mur, og Megan er så ensom. Chloe tvinger Jordan til at være romantisk.

  • Teen Mom UK #505

   Man Trouble

   Megan får det svært, da Dylan forsvinder. Sassi får en chokerende nyhed. Amber holder forlovelsesfest ... for sin mor! Shannon kæmper med regler ved sengetid, og det er trist for Chloe, da Jordan får en diagnose.

  • Teen Mom UK #506

   Time Out

   Shannon har en spændende nyhed, men Charlie er ikke glad. Sassi forlanger svar fra Darren. Chloe græder til hundetræning. Amber og Ste har nået bristepunktet med Brooklyns opførsel, og Megan prøver at tale Dylan til fornuft.

  • Teen Mom UK #507

   Tearful Breakthrough

   Sassi beslutter at farve sin mors hundes pels lilla og blå. Charlie har svært ved at acceptere Shannons graviditet. Megan kan ikke forlade Dylan og Chloe og Jordan får et tårevædet gennembrud.

  • Teen Mom UK #508

   Fighting talk

   I seriens sidste afsnit træder Amber ind i ringen. Chloe og Jordan kæmper for deres forhold og Sassi og Darren forenes til Zena'yas fødselsdag. Dylan betror sig til Megan og Shannon og Charlie ser deres baby for første gang.