Ex On The Beach: Body SOS

  • Ex On The Beach: Body SOS #101

   Paige & Sam

   Paige vil ikke fastsætte en bryllupsdato, før hun taber sig, og Sam vil få muskler for at slå igennem som model. Kan de forvandle sig i tide til at vise sig frem i Ex on the Beach?

  • Ex On The Beach: Body SOS #102

   Jourdan & Liam

   Jourdan vil tabe sig for at få sin Beyoncé-facon tilbage, og Bertram vil få muskler for at slå igennem som skuespiller. Kan de forvandle sig i tide til at vise sig frem i Ex on the Beach?

  • Ex On The Beach: Body SOS #103

   Deano & Paris

   Deano er desperat efter at slippe af med dellerne og se lige så muskuløs ud som sine venner, så han kan begynde at date. Paris vil få styr på sine former og få sin selvtillid tilbage. Opnår de en forvandling før deres store Ex on the Beach-afsløring?

  • Ex On The Beach: Body SOS #104

   Ronan & Camilla

   Ronan har taget en masse kilo på og er nede over det, mens Camilla vil tabe sig før sin pigeferie. Når de at forandre deres liv i tide til deres Ex on the Beach-afsløring?

  • Ex On The Beach: Body SOS #106

   Shelbie and Liv & Vanessa

   Vennerne Shelbie & Liv har tager voldsomt på og trænger til at tabe sig. Vanessa drømmer om at få en krop som en kvindelig bryder. Kan de forvandle deres kroppe i tide til deres Ex on the Beach-afsløring?

  • Ex On The Beach: Body SOS #107

   Mahan & Lydia

   Pizzeria-ejeren Mahan har spist for meget dej og vil af med dellerne, mens Lydia vil have sin gamle krop tilbage. Kan de forvandle sig i tide til deres Ex on the Beach-afsløring?

  • Ex On The Beach: Body SOS #108

   108

   Sheena har brug for at tabe sig til sin bryllupsrejse, og Georgia vil tage sig for at blive, som hun var før. Kan de nå at ændre deres liv i tide til deres Ex on the Beach-afsløring?