Floribama Shore

Panama City Beach er stedet, hvor otte unge fra USA's sydstater vælger at tilbringe sommeren for at undslippe de krav, livet stiller, og i stedet søge kærligheden, lidt ekstra lommepenge og de venner, der skal udgøre deres familie
  • Floribama Shore #101

   Eat, Pray, Party!

   Panama City Beach er baggrunden for en gruppe på otte unge, der beslutter at tilbringe sommeren med at undgå alle deres rigtige ansvar i livet i håb om at finde kærlighed, lidt ekstra penge og venner, som bliver deres udvalgte familie.

  • Floribama Shore #102

   Plunger Envy

   Slænget kommer tættere på hinanden og nogle af de lokale på stranden i Panama City. Men da en ung kvinde prøver at infiltrere deres gruppe, starter kvinderne i huset en krig om territorium.

  • Floribama Shore #103

   Dollar Draft Beer People

   Kampen mellem kønnene går hedt for sig. Bofællerne tager på en lokal bar for at lette på trykket, men kommer hurtigt ud på dybt vand.

  • Floribama Shore #104

   Home Sweet Home to Me

   Efter et stort barslagsmål kommer bofællerne tættere på hinanden, men en mystisk sandhed om Kayla truer med at skabe splid. Vil et barslagsmål mere bringe dem tættere sammen eller splitte dem helt ad?

  • Floribama Shore #105

   Love You Like a Brother

   Efter nogle hårde ord i baren rotter slænget sig sammen for at vise deres styrke. Mens Candace og Nilsa finder fyre, der kan have et potentiale i fremtiden, har Aimee svært ved at håndtere nogle genåbnede sår fra fortiden.

  • Floribama Shore #106

   Princess Goddess Mermaid

   Da Aimee bliver helt fortvivlet, hjælper bofællerne hende med at indse sit sande selvværd. Et væddemål mellem fyrene splitter næsten huset ad.

  • Floribama Shore #107

   Drunken Words; Sober Thoughts.

   Spændingerne stiger indtil en uventet død i familien minder alle om, at livet er for kort. Snart bliver lektien glemt og små stridigheder truer med at splitte huset.

  • Floribama Shore #108

   Snuggle Puddle

   Da sommeren er ved at være forbi, inviterer bofællerne deres forældre. Det går overraskende hedt for sig! Senere ser slænget tilbage på deres sommer med alle deres prøvelser, grin og lærestreger.