Floribama Shore #226

Nilsa skal jonglere flere ting, med to ekser i huset, som hun ikke er klar til at droppe. Aimee beder en advokat om hjælp til at løse sine problemer. Gus er usikker på fremtiden.
  • Floribama Shore #201

   Psycho-Ass strand

   Bofællerne tager på stranden i Panama City for en sommer ved kysten. Da Codi og Gus laver sjov med Kortni kommer alle bofællerne op at skændes. De går i byen den første aften, og Gus tager en pige med hjem.

  • Floribama Shore #202

   Dirty But Worth It

   Bofællerne får det svært, da hårde ord river op i gamle sår mellem Jeremiah og Codi, og en ny prank får alle op på mærkerne med tandpasta. Gus spiller smart, og Nilsa er forblændet.

  • Floribama Shore #203

   To Hunch or Not to Hunch?

   Nilsa leder efter en sød fyr og har fået øje på Gus. Aimee bliver syg efter en festlig aften, men det kan være mere end tømmermænd. Da bofællerne fejrer Gus' fødselsdag, bliver der ballade.

  • Floribama Shore #204

   We Goin' Again

   Gus' fødselsdag ender katastrofalt, da politiet dukker op for at anholde Kirk. Pigerne planlægger en surprise party for Gus for at råde bod på den dårlige aften. Bofællerne støtter Candace og Nilsa i en bikinikonkurrence.

  • Floribama Shore #205

   More Than a Boo Thang

   Candice siger ja til at gå på date med Codi, men efter hun taler med sin fyr derhjemme, aflyser hun middagen, og Codi vil tage hævn. Et nyt forhold bliver sat på prøve, da et skænderi mellem Kortni og hendes fyr ender i tårer.

  • Floribama Shore #206

   Sex, Lies, and Caution Tape

   Sommersjov indhenter bofællerne, der begynder at blive syge. Kortni får en foruroligende nyhed fra hendes mor, der bringer hendes forhold i fare. Candace inviterer sin fyr på besøg, og det bringer uro til villaen.

  • Floribama Shore #207

   Boo-thang Blues

   Candace og Kortni har hænderne fulde med at styre deres forhold, både inde i huset og udenfor. GatorJay231SouthsideGod kommer på besøg, og huset drukner praktisk talt i drama.

  • Floribama Shore #208

   The Faint Blue Line

   Kortnis forhold til Logan når kogepunktet, da hun frygter, at hun er gravid. Helt andre gnister flyver mellem Nilsa og Gus. Kirk afslører sin version af "Puke and Rally Time".

  • Floribama Shore #209

   There's No C in Disease

   Kortni har slået op med Logan, men er bange for, at hun er gravid med hans barn. Candace og Kortni har et anstrengt venskab, og Jeremiah har det sjovt med en scoring.

  • Floribama Shore #210

   Kook-A-Pooped

   Bofællerne holder surprise party på stranden for Kortni for at fejre, at hun ikke er gravid, men hun har blandede følelser omkring hele situationen. Candace overvejer sit forhold til Gator.

  • Floribama Shore #211

   Girl, Bye

   Alle tager ud for at feste, så Jeremiah kan tænke på noget andet end sin bedstefars død. Men Nilsa bliver fuld og ødelægger aftenen, da hun skændes med Aimeé. Candace og Kortni planlægger en pigetur.

  • Floribama Shore #212

   A Thin Line Between Hunch and Hate

   En dag på Mermaid Academy bringer pigerne tættere på hinanden. En overraskende gave fra Logan får Kortni til at tænke på ham igen. Gus afviser Nilsa, men kan han blive ved med det?

  • Floribama Shore #213

   Scorn in the Bayou

   Da Jeremiah vender tilbage til strandhuset, overrasker bofællerne ham med en tur til New Orleans. Candace tvinges til at konfrontere en episode med Gator Jay, og Gus og Nilsa leger stadig katten efter musen.

  • Floribama Shore #214

   Reservations for Eight

   Alle bliver tvunget til at vælge side efter Aimees angreb på Gus. Så drengene tager til Bourbon Street for at finde nogle unge damer at have det sjovt med på deres sidste aften i NOLA. Hjemme i PCB forenes fraktionerne af en fælles trussel.

  • Floribama Shore #215

   Impubescent Clown

   Logan fortsætter med at dukke op og irritere bofællerne. Kortni føler sig truet og søger hjælp fra myndighederne. Dramatikken fremkalder smertefulde minder for Gus, men bringer også huset sammen.

  • Floribama Shore #216

   Girl Code Red

   Candace overvejer sin fremtid med Gator, Kortni får en chokerende nyhed om Logan, og Nilsa leger Kirsten Giftekniv for Aimee. Efter Kortni bryder "pigereglerne" igen, går Nilsa efter Gus.

  • Floribama Shore #217

   Hunch Punch

   Huset går i chok, da Gus og Nilsa er sammen. Kortni beslutter sig for at tage chancen og fortælle Jeremiah, hvad hun føler. Nilsa får følelser, mens Gus får øje på nogle søde studiner.

  • Floribama Shore #218

   A Whole Lotta Yikes

   Aimee gør alt for at hjælpe Nilsa med at komme sig over, at Gus tog en anden pige med hjem. Candace har svært ved at fortælle Gator, hvad hun føler. Kortni bemærker en forandring i Jeremiah, siden hun åbnede sig for ham.

  • Floribama Shore #219

   Let's Taco 'Bout It

   Alle er glade for at forlade dramatikken, da de stiger på flyet til Mexico. Men Kortni bringer en mørk sky med sig, der truer med at lægge en dæmper på turen. Gus og Nilsa er fast besluttede på at lade #Gilsa blive hjemme.

  • Floribama Shore #220

   Too Late For Apologies

   Festen fortsætter i Mexico, men Gus har svært ved at fokusere på en pige. Kortni bryder sammen. Jeremiah afprøver sin udholdenhed. Candace konfronterer sin værste frygt.

  • Floribama Shore #221

   Not Nothing Physical

   Efter en dag i den mexicanske ørken tilbringer bofællerne deres sidste aften i Cabo med en fest på stranden. På menuen: blandede signaler, nysgerrige folk og karmiske desserter.

  • Floribama Shore #222

   Meet the Buttses

   Bofællerne tager tilbage til PCB, men Nilsa bærer stadig nag over dramatikken sidste aften i Cabo. Kortni må finde en særlig måde at sige undskyld på. Codis forældre kommer på uanmeldt besøg for at vise, hvordan man fester.

  • Floribama Shore #223

   You Had Me at Beer

   Codis far opmuntrer ham til at presse på med Candace. Gus har det svært, efter Butts dukkede op. Under en vild aften på Ms. Newby's scorer Kortni en ny fyr.

  • Floribama Shore #224

   Newsworthy

   Aimee må tage konsekvenserne efter skænderiet på Newby's. Codi og Candaces forhold bliver tættere efter deres date. Pigerne optræder for fyrene.

  • Floribama Shore #225

   My Favorite Mistake

   Nilsa finder ud af, at en tidligere fejl måske hjemsøger hende nu. Aimee er bange for at blive set offentligt omkring PCB. Candace forlader strandhuset tidligere end forventet.

  • Floribama Shore #226

   To Hunch or To Punch?

   Nilsa skal jonglere flere ting, med to ekser i huset, som hun ikke er klar til at droppe. Aimee beder en advokat om hjælp til at løse sine problemer. Gus er usikker på fremtiden.

  • Floribama Shore #227

   MTV Floribama Shore

   De medvirkende fortæller om de vildeste øjeblikke fra sidste sæson og fortæller lidt om, hvad der nu sker - en rejse til Cancun, Kortnis eks vender tilbage, det blomstrende forhold mellem Jeremiah og Kortni og Gus og Nilsas op- og nedture.