The Charlotte Show

Charlotte Crosbys reality-serie om hendes liv. Kameraerne filmer alt: hendes venskaber, familieliv, glamourøse karriere, vilde aftener i byen og hendes forhold til kæresten Josh. Se, hvordan det er at være Charlotte Crosby.
  • The Charlotte Show #301

   Baby Steps

   Charlotte Crosbys reality-program er tilbage! Charlotte forsøger at planlægge hvornår hun og Josh skal have en baby, men Josh synes, hun går for hurtigt frem og derefter går tingene ned ad bakke. Charlottes forældre holder housewarming.

  • The Charlotte Show #302

   All or Nothing

   Efter et kæmpeskænderi om, hvordan de skal have et barn, forsøger Charlotte og Josh at redde deres forhold. Banana skal til dyrlægen for at få kuglerne fjernet, og Lauren har en overraskelse til Charlotte efter forlovelsesfesten.

  • The Charlotte Show #303

   A Wee Surprise

   Charlotte har et pinligt uheld, der resulterer i en tur til madrasbutikken med Josh. Charlotte skal fortælle sin mor og bedste ven Lauren en stor nyhed om Josh, men hvordan vil de reagere?

  • The Charlotte Show #304

   The Lakes

   Charlotte og Josh inviterer deres forældre på en weekendtur, men kan familierne stadig enes bagefter? Charlottes mor, Letitia, skal beslutte, om hun vil have sin skede gjort strammere.

  • The Charlotte Show #305

   Smoothie and Bust

   Charlotte og Josh opdager, at de skal til udlandet med arbejdet, men et skænderi om en smoothie truer med at ødelægge turen. Charlotte ser en læge om sine brystsmerter og skal træffe en beslutning om en eventuel operation.

  • The Charlotte Show #306

   Brazil

   Rio, her kommer vi! Efter forsøget på at løse deres problemer tager Charlotte og Josh af sted på deres livs rejse til Brasilien. Men deres romantiske tur kører af sporet, da nogle skænderier får Charlotte til at tvivle på hele deres forhold.