True Love or True Lies

  • True Love or True Lies #101

   S01E01

   Seks par dyster om at bevise, at deres forhold er det bedste, men der er løgnere blandt dem, som slet ikke har et forhold. Ingen ved, hvem der lyver, heller ikke seerne derhjemme. Kan du gennemskue, hvem de falske par er?

  • True Love or True Lies #102

   S01E02

   Der er fem par tilbage, efter et rigtigt par blev stemt ud sidst. Cameron og Shereece skændes konstant, og drengene viser os deres dansetrin. Elle og Charlie føler presset, efter Charlie bliver helt blank.

  • True Love or True Lies #103

   S01E03

   Cameron og Shereece skændes igen, bomstærke Chris får de andre til at vise, hvad de duer til, og to nye par ryster villaen. Kampen om at finde det perfekte par spidser til, så får de flere penge i puljen ved at afsløre deres første løgnere?

  • True Love or True Lies #104

   S01E04

   Efter omsider at have stemt nogle løgnere ud har parrene 10.000 pund mere i præmiepuljen. Louis' spil kan afsløre flere fupmagere, Antoni og Jack skændes, og dyriske instinkter testes i et sjov kærlighedsspil. Finder de et nyt falsk par?

  • True Love or True Lies #105

   S01E05

   Nye par overrasker de resterende par, og vinderne af kærlighedsspillet får nogle ledetråde, der sender chokbølger gennem villaen. Louis konfronterer Jack, og mon de finder et nyt falsk par?

  • True Love or True Lies #106

   S01E06

   Præmiepuljen er oppe på 60.000 pund, og der er pres på for at finde flere løgnere. Cameron og Shereece deler deres ledetråde, og nye par får villaen til at bryde helt sammen. Shereece og Jack bliver uvenner med deres bedre halvdele, og en kysseleg skaber ravage.

  • True Love or True Lies #107

   S01E07

   Efter at have tilføjet 10.000 pund til puljen ved at afsløre løgnere, vil det så lykkes at få 80.000 ved at finde flere falske par i aften? En fotoleg truer med at afsløre flere løgne, og det går hedt for sig takket være Cathys lap dance-undervisning.

  • True Love or True Lies #108

   S01E08

   De resterende fire par har en præmiepulje på 80.000 pund, og kampen om at blive det perfekte par spidser til. Et nærgående spil giver hjertebanken, og Cameron og Shereeces forhold er skrøbeligt. Vil parrenes kys afsløre flere løgnere?

  • True Love or True Lies #109

   S01E09

   Det er semifinalen, og der er kun tre par tilbage. Jagten går efter de falske par, og det er sidste chance for at øge præmiepuljen til 90.000 pund. Et afslørende spil får et par i søgelyset, men falder det ved den sidste forhindring?

  • True Love or True Lies #110

   S01E10

   Det er finalen, og Carrie og Mike og Liv og Loui er de sidste par, men for at vinde 90.000 pund skal de overbevist alle parrene, der er blevet stemt ud om, at deres forhold er det bedste. Vil vinderne være fulde af kærlighed eller fulde af løgn?