My Life as Liz

'My Life as Liz' viser os livet på et gymnasie set gennem Liz Lees øjne. Liz er en yderst moden pige for sin alder, endnu mere sarkastisk og altid vittig, men hun er fanget i en konservativ og kedelig by i Texas, hvor hun slet ikke føler sig hjemme. Vi følger Liz i hendes sidste år i gymnasiet - et år hun kæmper sig gennem ved hjælp af sin charme, humor og åbenhed.
  • My Life as Liz #201

   Empire State of Mind

   Liz forlader sin lille, konservative by for at flytte til New York. Det har altid været hendes drøm, men til tider føles drømmen mere som et mareridt.

  • My Life as Liz #202

   Lost and Found in New York

   Et surprise-besøg fra Bryson og en deadline der nærmer sig hastigt til et kunstprojekt er mere end Liz kan klare. Hun gør sit bedste for at holde noget hemmeligt, men Liz kan ikke holde på hemmeligheden for evigt.

  • My Life as Liz #203

   The Morning After

   Efter en romantisk aften med Bryson lykkes det Liz at afslutte sit kunstprojekt. Nørderne udforsker rumskibe og at sms-bombe Liz for at give hende en forfærdelig nyhed.

  • My Life as Liz #204

   The Best Laid Plans

   Da hun finder ud af, at Bryson ikke har været ærlig, beslutter Liz sig for at fokusere på sit venskab med Louis og på jagten på en ny lejlighed.

  • My Life as Liz #205

   Three’s a Crowd

   Louis redder Liz, der er tæt på at skulle campere på gaden i en papkasse. Da hun finder ud af, at der er mere end en kvinde i Louis’ liv, skal Liz beslutte sig for om hun skal tilbringe sommeren i New York eller Texas.

  • My Life as Liz #206

   You Can’t Go Home Again

   Liz vender tilbage til Texas og indser, at meget har ændret sig siden high school. Bryson afleverer en mystisk kasse til Liz. Og nådestødet er, da Taylor bekendtgør en ting, der får Liz til at måbe.

  • My Life as Liz #207

   Save Our Sully

   Liz’s Texas-ferie bliver afbrudt da en nedtrykt Sully vender tilbage fra spejderlejr. For at få ham op med humøret siger Liz ja til at mødes med Bryson, hvilket selvfølgelig går helt galt.

  • My Life as Liz #208

   New Leash on Life

   Liz vender tilbage til New York for at udnytte mulighederne dér. En date med Louis virker som den perfekte måde at kickstarte hendes nye mission i livet på, men da Liz får uventede gæster går daten ikke helt som forventet.

  • My Life as Liz #209

   Love’s A Drag

   Liz og Louis går endelig på deres første date, men tingene ændrer sig da Liz finder ud af hvorfor nørderne har opført sig så underligt siden de kom til New York (Ja, det involverer Bryson). Og Sully møder sin drømmepige.

  • My Life as Liz #210

   The Hurried Life

   Liz og Bryson er tvunget til at tilbringe en hel, akavet dag sammen for at hjælpe vennerne med at komme igennem Miles’ “NY or Suck It”-liste før de tager hjem til Texas. Sully og Louis har begge pigeproblemer. Taylor ankommer til NY.

  • My Life as Liz #211

   Best in Show

   Liz går med til at synge i et 80’er-show med Louis, hvilket bringer dem endnu tættere på hinanden (til Brysons irritation). Sully er tilbage i Texas for at vinde Marlene tilbage.

  • My Life as Liz #212

   New Beginnings

   Efter deres første kys tyder alt på, at de kan fungere mellem Liz og Louis – indtil han fortæller hende en overraskende nyhed. Bryson må indse, at han har følelser for Liz og Sully har en plan for at score Marlene uden at forlade Liz.