Teen Mom

I MTV’s show '16 and Pregnant' fulgte vi de vordende teenage-mødre Farrah, Maci, Amber og Catelynn og fik et indblik i de gravide pigers udfordrende liv i en periode på 5-7 måneder. I det nye show 'Teen Mom' følger vi pigerne og udfordringerne ved at være nybagt mor. Det er ikke altid lige nemt at skulle tackle at være mor samtidig med at navigere sig igennem teenageårene. Hver episode giver et unikt indblik i de mange alsidige udfordringer, som hverdagen byder på, når man har børn samtidig med at håndtere forhold, venner, økonomi, skole og jagten efter et job. Og det er endnu mere krævende, når man for alvor forlader de trygge omgivelser i sine forældres hjem for at flytte ud og for alvor stable sin egen familie på benene.
  • Teen Mom #501

   We're Back!

   Cate og Tyler finder ud af, at de venter barn, så Cate vil giftes. Maci har svært ved at dele forældrerollen med Ryan. Amber falder for Garys sværmeri, men bliver knust, når han tager på ferie med sin nye kæreste og Leah.

  • Teen Mom #502

   Back to School

   Cate og Tyler planlægger en fest for at afsløre barnets køn. Maci har svært ved at håndtere, at Bentley starter i børnehaven. Gary inviterer Amber med til Leahs første dag i børnehaven.

  • Teen Mom #503

   Old Wounds

   Tyler uploader en video med Carly på deres fanside, og det bliver Brandon og Teresa ikke glade for. Maci kæmper for at kommunikere med Ryan om forældreskabet. Amber bliver såret, fordi Gary ikke vil lade Leah sove hos hende.

  • Teen Mom #504

   New Kids on the Block

   Cate hører, at Brandon og Teresa vil diskutere adoptionsproblemer. Maci afslører, at hun venter et barn med Taylor. Amber bliver chokeret, at hun hører, at Gary venter et barn med Kristina.

  • Teen Mom #505

   Surprise Surprise

   Cate og Tyler møder Brandon og Teresa. Maci fortæller Ryan og hans familie, at hun venter barn med Taylor. Amber konfronterer Gary om hans flirten. Farrah er såret, fordi hun ikke måtte være med fra starten af sæsonen.

  • Teen Mom #506

   The F Bomb

   Cate opdager, at hun har graviditetsdiabetes. Farrah kæmper med morens besøg. Amber afslører forholdet til sin fyr og Maci forlader programmet, da hun opdager, at Farrah er tilbage.

  • Teen Mom #507

   First Time for Everything

   Maci overrasker filmholdet, da hun vender tilbage, men hun har nogle krav omkring Bentley. Catelynn og Tyler har det svært som førstegangsforældre. Farrah præsenterer Simon for sin mor.

  • Teen Mom #508

   Mom vs Mom

   Amber, Farrah, Maci og Cate mødes i New York for at lave PR for serien. Spændingerne mellem Farrah og resten af pigerne kammer over, når Farrah opdager, at Maci forlod serien på grund af hende.

  • Teen Mom #509

   Boiling Point

   Tyler lægger pres på Cate for at hun skal tabe sig efter graviditeten. Tingene koger over mellem Amber og Matt i Vegas. Maci er urolig for Bentleys sikkerhed i Ryans bil og Debra vil lave forretninger med Farrah.

  • Teen Mom #510

   Let’s Face It

   Ambers familie tvivler på Matts hensigter, da hans fortid bliver kendt. Catelynn efterlader Nova med April. Maci og Taylor finder deres drømmehjem. Simon møder Sophia og Farrah presser ham til at fri.

  • Teen Mom #511

   Why Can't We Just Get Along

   Farrah indser, at hendes forhold til Simon er forbi. Amber beder Gary om delt myndighed, mens Maci inviterer Ryan ud. Tylers far Butch bliver løsladt fra fængslet og møder Nova for første gang.

  • Teen Mom #512

   Playing for Keeps

   Farrah beder sin mor om at passe Sophia i en måned, Amber bliver overrasket, da Leah ikke vil se hende og Maci vil ikke have, at Bentley skal være hjemme hos Ryans forældre hver weekend.

  • Teen Mom #513

   Party Down

   Farrah bliver smidt ud fra Hampton’s White Party. Amber kæmper med Garys nye besøgsskema for Leah. Catelynn og Tyler holder polterabend, mens Maci er frustreret over, at Taylor ikke har friet.

  • Teen Mom #514

   Never Say Goodbye

   Det er svært for Farrah, da hun tager Sophia med på besøg til Dereks familie. Ryan er irriteret over, at Maci helt hat taget kontrollen over Bentley. Catelynn føler angst, da Nova møder Carly.

  • Teen Mom #515

   The Big Day

   Catelynn og Tyler siger endelig "ja" til hinanden. Maci og Taylor købet et t-shirt-firma, mens Amber og Matt investerer i huse. Farrah og Debra skændes, da Farrah afslører, at hun ikke stoler på, at Debra kan passe Sophia.

  • Teen Mom #516

   Skeletons in the Closet

   Farrah rejser væk en måned på forretningsrejse og ombestemmer sig i sidste øjeblik om, hvem der må passe Sophia imens. Maci og Ryan fejrer Bentlys 7-års fødselsdag sammen, og Catelynn har en efter-bryllups-depression.

  • Teen Mom #517

   Forgive & Forget

   Farrah kommer hjem fra forretningsrejsen og fortæller sine forældre om et livsomvæltende valg. Maci og Ryan fejrer Halloween som en familie, og Catelynn og Tyler tager til Hawaii på bryllupsrejse.

  • Teen Mom #518

   518

   Simon er tilbage i Farrahs liv, og Catelynn og Tyler bliver urolige, da Butch begynder at date. Maci føler sig overvældet og må have hjælp af Taylor. Amber vil tage Leah med på en rejse, men det er Gary, der bestemmer.

  • Teen Mom #519

   519

   Farrah og Simon beslutter at gå videre med forholdet. Maci er irriteret over at lave al arbejdet for Taylors t-shirt-butik, mens Ryan planlægger noget rigtig stort. Cate får at vide, at hun lider af en fødselsdepression.

  • Teen Mom #520

   Walk Away

   Maci bliver chokeret over, at Ryan tager sit ansvar som far, Cate og Tyler feirer Novas første fødselsdag, men Butch og April må holdes væk fra hinanden. Amber og Gary løser myndighedstvisten om Leah.