Teen Mom

I MTV’s show '16 and Pregnant' fulgte vi de vordende teenage-mødre Farrah, Maci, Amber og Catelynn og fik et indblik i de gravide pigers udfordrende liv i en periode på 5-7 måneder. I det nye show 'Teen Mom' følger vi pigerne og udfordringerne ved at være nybagt mor. Det er ikke altid lige nemt at skulle tackle at være mor samtidig med at navigere sig igennem teenageårene. Hver episode giver et unikt indblik i de mange alsidige udfordringer, som hverdagen byder på, når man har børn samtidig med at håndtere forhold, venner, økonomi, skole og jagten efter et job. Og det er endnu mere krævende, når man for alvor forlader de trygge omgivelser i sine forældres hjem for at flytte ud og for alvor stable sin egen familie på benene.
  • Teen Mom #511

   Why Can't We Just Get Along

   Farrah indser, at hendes forhold til Simon er forbi. Amber beder Gary om delt myndighed, mens Maci inviterer Ryan ud. Tylers far Butch bliver løsladt fra fængslet og møder Nova for første gang.

  • Teen Mom #512

   Playing for Keeps

   Farrah beder sin mor om at passe Sophia i en måned, Amber bliver overrasket, da Leah ikke vil se hende og Maci vil ikke have, at Bentley skal være hjemme hos Ryans forældre hver weekend.

  • Teen Mom #513

   Party Down

   Farrah bliver smidt ud fra Hampton’s White Party. Amber kæmper med Garys nye besøgsskema for Leah. Catelynn og Tyler holder polterabend, mens Maci er frustreret over, at Taylor ikke har friet.

  • Teen Mom #514

   Never Say Goodbye

   Det er svært for Farrah, da hun tager Sophia med på besøg til Dereks familie. Ryan er irriteret over, at Maci helt hat taget kontrollen over Bentley. Catelynn føler angst, da Nova møder Carly.

  • Teen Mom #515

   The Big Day

   Catelynn og Tyler siger endelig "ja" til hinanden. Maci og Taylor købet et t-shirt-firma, mens Amber og Matt investerer i huse. Farrah og Debra skændes, da Farrah afslører, at hun ikke stoler på, at Debra kan passe Sophia.