Teen Mom

I MTV’s show '16 and Pregnant' fulgte vi de vordende teenage-mødre Farrah, Maci, Amber og Catelynn og fik et indblik i de gravide pigers udfordrende liv i en periode på 5-7 måneder. I det nye show 'Teen Mom' følger vi pigerne og udfordringerne ved at være nybagt mor. Det er ikke altid lige nemt at skulle tackle at være mor samtidig med at navigere sig igennem teenageårene. Hver episode giver et unikt indblik i de mange alsidige udfordringer, som hverdagen byder på, når man har børn samtidig med at håndtere forhold, venner, økonomi, skole og jagten efter et job. Og det er endnu mere krævende, når man for alvor forlader de trygge omgivelser i sine forældres hjem for at flytte ud og for alvor stable sin egen familie på benene.
  • Teen Mom #401

   Separationsangst

   Maci beslutter sig for at melde Bentley ind i en dagpleje, mens Amber forbereder sig på afvænning. Catelynn og Tyler fejrer Carlys anden fødselsdag, og Farrah skifter mening mht. at efterlade datteren Sophia, når hun flytter.

  • Teen Mom #402

   At give slip

   Catelynn og Tyler oplever et følelsesladet besøg hos deres datter. Amber har det hårdt med afvænningen. Farrah tager afsked med sit liv i Iowa. En uoverensstemmelse med Ryan forstyrrer Macis og Kyles forhold.

  • Teen Mom #403

   Du når langt

   Catelynn og Tyler holder dimission på deres gymnasium. Maci overvejer at tage med Ryan på familieferie. Farrah må håndtere sine forældres overbærende bekymringer. Amber er i afvænning og venter besøg fra Gary og Leah.

  • Teen Mom #404

   Ingen succes

   Gary og Leah besøger Amber på afvænningsklinikken, og Farrah tager på date med sin nabo. Maci tager med på Ryans familieferie, og Catelynn og Tyler stiller spørgsmålstegn ved at lade Butch flytte ind i deres hjem igen.

  • Teen Mom #405

   Hjemkomst

   Amber og Gary arbejder på deres forhold. Maci kæmper med at vælge fag. Farrah bliver irriteret over sine forældres bekymringer om Sophia under et besøg. Catelynn og hendes bedstemor deltager i en støttegruppe for biologiske forældre.

  • Teen Mom #406

   Raserianfald

   Et besøg fra Farrahs mor og søster fører til et eksplosivt skænderi, og Maci skriver sønnen Bentley ind i en daginstitution. Catelynn og Tyler har problemer med Butch, mens Amber overvejer at droppe afvænningen før tid.

  • Teen Mom #407

   En frisk start

   Maci og Ryan skændes om at lade Bentley gå i en daginstitution. Tyler presser Catelynn til at søge ind på universitetet. Farrah begynder at date en ny fyr. Amber rejser endelig hjem efter to måneders afvænning.

  • Teen Mom #408

   Det næste skridt

   Maci og Kyle overvejer at købe et hus. Farrah introducerer sin nye kæreste til Sophia. Amber har svært ved at finde en måde at se sin datter på. Et skænderi mellem Catelynns og Tylers forældre sår tvivl om hele familiens fremtid.

  • Teen Mom #409

   Efter reglerne

   Farrah introducerer sin kæreste til Debra. Catelynn støtter sin mor, da Tylers far går i retten. Bentley har svært ved at tilpasse sig Macis nye hus. Amber og Gary har fortsat problemer med at dele forældremyndigheden over Leah.

  • Teen Mom #410

   Ændrede planer

   Farrah udfordrer Daniel til at definere deres forhold på en tur til Texas. Maci og Ryan skændes om Ryans nye kæreste. Amber leder efter et nyt hjem til hende og Leah. Catelynn og Tyler kæmper med at træffe en afgørelse om universitetet.

  • Teen Mom #411

   Det er for det bedste

   Bentleys fødselsdag medfører et opgør mellem Maci og Ryan. Farrah tilbringer tid med Sophia, før hun rejser væk i en måned. Amber og Gary når til enighed om en forældremyndighedsplan for Leah. Catelynn og Tyler hjælper deres forældre.

  • Teen Mom #412

   Vågn op

   Amber fortryder at have givet Gary fuld forældremyndighed. Catelynn hjælper Tyler med at få styr på hans følelser om sin far, og de diskuterer adoptionen. Farrah savner Sophia. Ryan konfronterer Maci om forældremyndighedsaftalen.