The Hills

En ting er at være ung og smuk i Laguna Beach, en anden ting er at være ung og smuk i en by, der er besat af selvsamme. I The Hills følger vi Lauren (LC fra Laguna Beach), da hun flytter fra sit hjem i Orange County til Los Angeles, hvor hun jagter drømmen om at blive en del af modebranchen og forsøger at holde balancen mellem at passe studierne og vennerne. Gennem Lauren møder vi hendes nye roommate, som stræber efter at gøre nattelivet i LA til hendes liv, pigen, der vil være et navn inden for modeverdenen, og receptionisten, der drømmer om at blive model og skuespillerinde.De fire piger udnytter deres popularitet fuldt ud. De hopper fra den ene hippe klub til den næste, og spiser på de fineste restauranter på ægte Hollywood-maner. Men vil Lauren kunne holde balancen, når hun vil så mange forskellige ting på samme tid?
  • The Hills #601

   Put on a Happy Face

   Heidis hjemkomst bliver ødelagt, da hendes mor kritiserer hendes plastikoperation. Kristin og pigerne tagr til Miami til Super Bowl-weekend, men stemningen bliver dårlig, da hun fester så hårdt, at det bekymrer Audrina, Lo og Stephanie.

  • The Hills #602

   Rumor Has It

   Da rygterne går om Kristins partying får Stephanie skylden. Audrina begynder at date en ny fyr, men det stopper ikke Brody fra at prøve at score hende. Spencer bliver vred, da han møder Stephanie til Kristins fest.

  • The Hills #603

   The Elephant in the Room

   Heidi arrangerer en fest for sin nabo, men den bliver overskygget af at Spencer flipper ud på Holly. Kristin opfordrer Audrina til at fokusere på Ryan, og prøver derefter at få et tættere forhold til Brody.

  • The Hills #604

   This Is Goodbye

   Heidi og Spencers opførsel fører til, at deres venner og familie træffer et vanskeligt valg. Kristin og Brody kysser, men er enige om at fortsætte som singler. Ryan skuffer Audrina, da han ikke dukker op til en bytur.

  • The Hills #605

   A New Bird

   Brody sætter sit venskab med Kristin på spil da han begynder at date en anden pige. Lo sender Stephanie ud på en dobbeldate. Ryan giver Audrinas venner en ny chance.

  • The Hills #606

   Ghost from the Past

   Kristin slider med at komme videre efter Brody. Audrina møder Justin og begynder at tvivle på sit forhold til Ryan. Lo bliver venner med Brodys nye kæreste.

  • The Hills #607

   The Company You Keep

   Brodys nye flamme lægger sig ud med Kristin da hun tager en af Kristins rivalr med til en fest. Ryan kommer tilbage fra turneen, men Audrina forteæler ham ikke, at hun mødtes med Justin mens han var borte.

  • The Hills #608

   Between a Rocker and a Hard Place

   Audrinas forhold til Ryan bliver sat på prøve, da han møder Justin for første gang. Brody er på Kristins side da Allie skændes med hende. Stephanie har en skuffende anden date.

  • The Hills #609

   Break-Up to Make-Up

   Lige da Audrina afslutter tingene med Ryan, overrasker Justin hende på hendes fødselsdag. McKaelas ven Allie skaber flere problemer for Kristin. Brody fortæller Justin hvad han tænker.

  • The Hills #610

   Welcome to the Jungle

   På en surfertur til Costa Rica gør Kristin Brody jaloux ved at kysse med en lokal bartender, Audrina prøver at modstå den tiltrækning, hun føler til Justin, og Stephanie har det svæt i junglen.

  • The Hills #611

   Loves Me Not

   Kristin har en åbenhjertig samtale med Brody fordi hun ønsker at give forholdet en ny chance. Heidis mor kommer til LA, i håbet om at de kan forsones. Lo og hendes kæreste fejrer jubilæum og Stephanie begynder at date en ny fyr.

  • The Hills #612

   All Good Things...

   Kristin står overfor en vigtig beslutning, som også påvirker Brody. Audrina slår op med Justin. Lo ved ikke, om hun er klar til at tage det næste skridt med sin kæreste og Stephanie tror, at hun endelig har fundet lykken.