Awkward

Comedy-drama om teenageren Jenna Hamilton. Jenna er tilsyneladende usynlig for resten af sin skole, indtil folk ved en fejl tror, hun har forsøgt at begå selvmord. Awkward handler om de begivenheder i ens unge år, der er med til at definere os som mennesker. Nogle gange til det bedre - andre gange til det værre.
  • Awkward #201

   Beslutninger

   Jenna undgår at beskæftige sig med afsløringen af, at hendes mor skrev konfrontationsbrevet. I stedet spreder hun julehumør og nytårsstemning, indtil Jakes gave tvinger hende til at beslutte, om hun er klar til at glemme Matty helt.

  • Awkward #202

   Sex, løgne og Sanctuary

   Jenna nyder, at forholdet med Jake endelig er blevet officielt, indtil hun hører om de seneste måneders skjulte kameraoptagelser fra Sanctuary. Hun går derefter ekstremt til værks - og hverver bl.a. Ming - for ødelægge båndet.

  • Awkward #203

   Tre er én for mange

   Jenna prøver at slutte fred med Matty og behage Jake, men har svært ved at ignorere Mattys evindelige flirten og klæbrige opførsel. Hans handlinger får hende til at stille spørgsmålstegn ved, hvem der egentligt er problemet i trioen.

  • Awkward #204

   Er du der, Gud? Det er mig, Jenna

   Jenna er stadig ikke kommet sig over sine forældres separation og føler sig ansvarlig. I et impulsivt forsøg på at tilgive sig selv søger hun tilflugt fra sine problemer hos de højere magter i den religiøse lejrskole.

  • Awkward #205

   Hjerteløs kærlighed

   Jenna forbereder sig på sin første Valentinsdag med en kæreste, men både hun og Tamara bliver jaloux, da det går op for dem, at deres ekskærester måske er ved at være klar til at komme videre med deres liv og glemme dem.

  • Awkward #206

   Hvad kommer først: sex eller kærlighed?

   Jenna har stadig ikke genfundet sit fodfæste efter Jakes kærlighedserklæring, og hun overvejer, om det at have sex med ham vil give hende klarhed om sine egne følelser.

  • Awkward #207

   Endnu én bider i græsset

   Jenna er klar til at have sex med Jake efter endelig at have fået klarhed over sine følelser. Hendes beslutsomhed bliver imidlertid grundigt testet af tante Allys bryllup, en mand fra hendes mors fortid og en intrigant Sadie.

  • Awkward #208

   Igen og igen

   Dårlig timing og afsløringer efterlader både Jenna og Jake knuste.

  • Awkward #209

   Hjerteknuser Hamilton

   Jenna har svært ved at rede trådene ud i sit forskruede kærlighedsliv efter brud og genforeninger med drengene – lige indtil en uventet tekst placerer hendes dramatiske liv lige midt i rampelyset.

  • Awkward #210

   Tag mig, vælg mig, elsk mig

   Efter Jennas udgivelse af sin blog har alle pludselig en mening om hendes liv. Mens alle andre følger med for underholdningens skyld, kræver Jake og Matty svar.

  • Awkward #211

   Der var engang en blog

   Jennas fantasi løber af med hende, og hun omdanner sin blog til en fiktiv fortælling i et forsøg på at ændre sin skæbne. Ved at undersøge og forestille sig en anden udgave af sin fortid forsøger Jenna at gennemskue fremtiden.

  • Awkward #212

   Den anden sko

   Jennas beslutning om drengene når ud til alle. Læg dertil en tur til Europa, og alt ser ud til at gå godt for Jenna. Der sker imidlertid noget, der får Jenna til at betvivle, om det at få alt det, hun ønsker, er det, hun har brug for.