Vind Chronicle på DVD/BluRay!

**DENNE KONKURRENCE ER DESVÆRRE SLUT! VINDERE:

Rasmus Borre, Vadum
Trang Tran, Odense
Jonas Nordbek, Stouby
Rasmus Krarup, Aarhus C
Sacir Cameo, Hjørring
Natascha Kristensen, Odense
Mogens Hovej, Valby
Christine Møller, Hillerød
Monika Meldgaard, Assens
Maria Seidelin, Frederikshavn**


Vær med i ugens mest cool konkurrence, når det handler om film. 10 heldige MTV-seere kan nemlig vind hver deres "Chronicle" film her på MTV.dk! Præmien indeholder både DVD og BluRay!

OM CHRONICLE
I sciencefiction-filmen "Chronicle" opdager tre high school-venner Andrew, Matt og Steve et mystisk hul ude i skoven, kravler ned i det - og opdager efterfølgende, at de har fået kinetiske evner, eller på godt gammeldags dansk: superkræfter!

I den perfekte verden burde de jo nok bruge dem til noget godt og fx prøve at bekæmpe alverdens ondskab, men drengene vil bare have det sjovt - så de bruger superevnerne til practical jokes. Altså indtil de finder ud af, at de måske samtidig også kommer til at lege med nogle mere ubehagelige sider af deres egne personligheder. Pludselig bliver deres venskab sat på en alvorlig prøve!

SÅDAN ER DU MED
For at deltage i konkurrencen om en af de ti fede BluRay/DVD præmier (værdi: ca. 195 kr. per præmie), skal du gøre noget så enkelt som at svare rigtigt på spørgsmålet, der handler om filmen. Men vigtigst af alt: fortæl MTV, hvorfor "Chronicle" bare MÅ blive en del af din filmsamling!

HUSK!
MTV skal have dine svar senest d. 30. august. Vinderne får direkte besked, og de offentliggøres desuden her på siden. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Held & lykke!