Get To Know: Bryce Vine

Den amerikanske rapper, sanger og performer Bryce Vine er i øjeblikket på Europa-turné. Vi mødte den platinsælgende rapper til en snak om hans musik, inspiration og det hidtil største øjeblik i hans karriere.

Bryce Vine topper musiklister verden over med sin genre-blandende musik, som han selv beskriver som en beruset sammensætning af Blink 182, Kid Cudi og Frank Ocean.


Den LA-baserede kunstner, der i øjeblikket spiller sin første europæiske turné, har fået anerkendelse for sin musik, der spænder fra hiphop til indiepop og punkrock.Bryce Vine fik sine første fans i 2011, da han deltog i realityshowet “The Glee Project”, og siden da har han udgivet flere store hits, inklusive sangen “Drew Barrymore”, som gik platin og i dag har mere end 176 millioner streams på Spotify.

Vi fik en snak med den 31-årige rapper kort før hans show i Sverige. Læs interviewet nedenfor:


Hey Bryce, hvad skal der ske i dag?
Lige nu er i en tour-bus jeg på vej til Malmø med mit crew efter et stop i København. Rimelig standard.


Hvordan ville du beskrive din lyd?
Som hvis Blink 182, Kid Cudi og Frank Ocean drak sig fulde og jammede sammen.


Hvor finder du din inspiration?
Bøger, film, oplevelser. Selv fra grineren ting, som mine venner siger - jeg noterer det altid på min telefon.


Hvad har været det største øjeblik i din karriere indtil videre?
Åh mand, et af de bedste øjeblikke var, da jeg var gæstede Kelly Clarksons talkshow. Jeg sad ved siden af Jay Leno, mens Drew Barrymore videochattede med os og fortalte, at hun er vild med min sang.


Fortæl os om din nye single ‘Baby Girl’?
Jeg prøver altid at forestille mig en scene og en følelse, når jeg laver en ny sang. Jeg er ofte på ferie i Miami, og sidste gang jeg var der, gik det op for mig, at jeg ikke havde en club-banger. Så ‘Baby Girl’ er mit bud på en sang, der får folk i stødet.


Hvad skal der så ske nu?
Lige nu er jeg i gang med min første europæiske turné. Min første koncert var i Dublin, og det var et virkelig fedt publikum. Jeg spiller på flere festivaler her til sommer, og så udgiver jeg mit næste projekt.PHOTO: Jonathan Weiner