MTV PUSH: AJ Mitchell

Den 18-årige singer-songwriter er novembers MTV Push.

Den amerikanske sanger og sangskriver Aaron Fredrick Mitchell, bedre kendt som AJ Mitchell, voksede op i Belleville, Illinois.

Allerede som 4-årig startede han med at synge og gå til klaverundervisning. Da han var 13 år begyndte han at lægge covernumre på YouTube, som hurtigt fik opmærksomhed. I dag har han over en million følgere på Instagram og 600.000 på sin YouTube-kanal.

AJ Mitchell hyldes for sin magiske stemme, og fans over hele verden kan relatere til hans tekster om venskab, dating og ulykkelig kærlighed.

Hans første single 'Used To Be’ har opnået over 60 millioner(!) streams. Kort tid efter singlen udkom i 2017 flyttede han til Los Angeles og fik en pladekontrakt med Epic Records. Året efter blev han udnævnt som en af Vevo og Billboards “Artists To Watch".

Nu er han aktuel med kæmpehittet 'Slow Dance’ med popstjernen Ava Max. Musikvideoen er inspireret af 90’ernes ikoniske kærlighedsfilm ‘Romeo + Juliet' med Leonardo DiCaprio og Claire Danes. Hvis ikke du har set videoen endnu, er det på tide!

Følg med på mtv.dk hele november for eksklusive klip og interviews med AJ Mitchell!