Get To Know: Lilly Ahlberg

Den svenske popstjerne Lilly Ahlberg taler om sin nyeste single 'Hurting' og afslører hvilken artist, der gjorde hende helt starstruck.

Svenske Lilly Ahlberg, der til daglig bor i London, udgiver sin nye single ’Hurting’ i dag, som er den anden udgivelse fra sangerindes kommende EP.

Lilly er hurtigt blevet en af Sverige og Storbritanniens mest lovende stjerner. I dag har hun mere en 800.000 månedlige lyttere på Spotify.

Siden sin debutsingle ’Bad Boys’ i 2018, har hun varmet op for Andreas Moe, været feature på Sonny Foderas 'The Moment', og for nyligt fandt hun sammen med hit-producerne Sondr (Lenny Kravitz, Ed Sheeran, mfl.) og VIZE på nummeret 'Kids'.

Vi talte med Lilly om den nye single, som vi lover, du kommer til at høre på repeat.


Hej Lilly, hvad laver du i dag?

Hey! I morges var jeg ude og løbe. Jeg elsker at foråret langsomt er på vej. Jeg synes, det her har været den hårdeste vinter indtil videre. Jeg ser virkelig frem til sommer. Udover det, har jeg bare hygget derhjemme på grund af coronavirus, lavet mad og set en masse Netflix.

Hvordan ville du beskrive din musik?
Min stil er ret bred, synes jeg, specielt hvis du lytter til den musik, jeg ikke har udgivet endnu. Hvis jeg skulle beskrive det med ét ord, ville jeg kalde genren for "dreamy pop". Det er vigtigt for mig, at min musik er nice for folk at lyttet til, og at det får folk til at føle ting.

Hvor finder du inspiration til dine sange?
Jeg bliver mest af alt inspireret af de ting, jeg går igennem i mit liv, men jeg kan også finde inspiration fra mine venner, hvis de går igennem noget, jeg har lyst til at skrive om.

Hvad har været din største oplevelse i din karriere indtil videre?
Sidste sommer skulle jeg spille på Ibiza, og de fløj mine bedste venner og jeg derhen for at være der et par dage - det var sindsygt! Før det havde jeg været på tour i Europa med Emma Blackery, hvor jeg fik lov til at spille på nogle virkelig cool spillesteder.

Har du nogensinde mødt en kunstner, der gjorde dig fuldstændig starstruck?
Jeg arbejdede deltid på en pub, og en dag stod jeg bag baren da Sam Smith pludselig sad foran, sagde hej og bestilte en øl. Jeg gik helt i panik og løb væk. Jeg troede, jeg var sejere end det …

Hvad er den mest overraskende sang, man finder på din playliste?
Hmm, det er et svært spørgsmål, for jeg lytter til alt. Når jeg lige kigger den igennem, er det nok 'Sweet Thing' af Van Morrison, der skiller sig mest ud.

Fortæl os noget om din nye single "Hurting".
Den handler om første gang, jeg slog op med en fyr. Hele situationen var så forvirrende for mig, så jeg skrev 'Hurting' for at få styr på mine følelser og tanker omkring det.

Hvordan ser resten af dit 2020 ud?
2020 bliver et år med massere af ny musik. Jeg udgiver en EP snart, og det stopper ikke dér. Jeg har et par collabs med andre kunstnere på vej, og forhåbentligt et par livejobs mod enden af året (hvis der kommer styr på hele Corona-situationen). Jeg er super spændt på, hvad året bringer!

Lyt til Lilly Ahlbergs nye single ’Hurting’ på Spotify her.

Visa det här inlägget på Instagram

HURTING OUT NOW!!! ❤️❤️❤️

Ett inlägg delat av Lilly Ahlberg (@lillyahlberg)