8 albums vi ser frem til i foråret 2020

Se listen her

2020 har allerede givet os en række fantastiske album, som Justin Biebers ´Changes´, Lauvs ´How to feel´ og Selena Gomez’ ´Rare´,for at nævne et par af dem. Og heldigvis slutter det ikke her, for adskillige artister udgiver nye album i dette forår.

Her er et par af dem, vi ser mest frem til:


Niall Horan - Heartbreak Weather
Siden udgivelsen af singlen ’Nice To Meet Ya’ i oktober, har vi længtes efter Nialls nyeste album. ’Heartbreak Weather’ udkommer den 13. marts.

The Weeknd - After Hours
Den canadiske superstjerne The Weekend udgiver sit nye konceptalbum ’After Hours’ den 20. marts.

Alica Keys - ALICA
I forbindelse med udgivelsen af albummet ’ALICIA’, som udkommer den 20. marts, har Alicia Keys også annonceret hendes første tour i syv år.

Conan Gray - Kid Krow
Den 21-årige sensation Conan Gray var vores MTV Push-artist i februar. Den 20. marts udkommer hans debutalbum ’Kid Krow’. Læs mere om Conan Gray her.

Adam Lambert - Velvet
Adam Lamberts nye album ’Velvet’ er inspireret af Prince og det legendariske rockband Queen, som han har turneret med de seneste år. Albummet udkommer den 20. marts.

Dua Lipa - Future Nostalgia
Dua Lipa har afsløret, at hendes nye album ’Future Nostalgia’ er inspireret af Madonna, Blondie og Gwen Stefani. Albummet lander den 3. april.

Lady Gaga - Chromatica
’Stupid Love’ var Gagas første samarbejde med hitskaberen Max Martin. Hendes længe ventede album ’Chromatic’ kommer den 10. april.

Sam Smith - To Die For
Sam Smith er endelig tilbage. Den 1. maj kommer hans tredje studiealbum ’To Die For’.

PHOTOS: Getty