MTV PUSH: Conan Gray

Den amerikanske sanger og sangskriver Conan Gray er vores MTV PUSH-artist i februar måned.

Conan Gray er udråbt som den næste konge af ”sad boy pop”, og han er godt i gang med at ændre betydningen af, hvad det vil sige at være en popstjerne i vores tid.


Siden han var 12 år gammel, har Conan Gray filmet og redigeret videoer af sig selv til YouTube, og han har på den måde fået opbygget en loyal fanskare med mere end 1,75 millioner abonnenter på hans YouTube-kanal. Conans fans har fulgt ham i alt lige fra da han skrev sin første sang til sit Anime-tegneri og guitarspil. De har set ham udvikle sig og blive til den artist, han er i dag.


Den store opmærksomhed skaffede ham en pladekontrakt med Republic, hvor han langsomt bevægede sig mod toppen af poppen med sin første EP ’Sunset Season’ samt flere succesfulde singler.


Conan har udsolgt tre nordamerikanske og én europæisk turné, og han har opvarmet for Panic! At The Disco. Desuden kan han prale af at have nogle af de største idoler som sine fans heriblandt Billie Eilish, BTS og 1975 for blot at nævne nogle få.

Samtidig med alt dette, har han lavet sit første fulde album, ’Kid Krow’, der handler om, hvem han er og at acceptere sig selv som menneske:

”Jeg er ikke den sejeste person i verden. Det tror jeg aldrig, jeg vil kunne overbevise nogle om, at jeg er. Kid Krow er min måde at acceptere, at jeg er mærkelig, og at jeg altid vil være mærkelig. Jeg talte i telefon med min bedste ven, og hun kaldte mig en krage. Jeg grinte, men det gav super god mening. Jeg bliver aldrig som andre mennesker. Og for første gang har jeg ikke en følelse af, at det er noget, jeg behøver at blive. Jeg ønsker, at albummet skal være til alle. Når folk lytter til det, skal de tænke: jeg er ikke skør, fordi jeg har det på en bestemt måde,” fortæller Conan Gray.


Mens vi spændt venter på udgivelsen af debutalbummet ’Kid Krow’ i næste måned, er vi glade for at kunne vise vores støtte til Conan Gray ved at gøre ham til vores PUSH-artist i februar måned.


Vi kommer til at dele en masse eksklusivt indhold om Conan Gray hele måneden så hold godt øje med MTV og følg os på Facebook, Instagram og Twitter, så du ikke går glip af noget!